Menukaart

Voorgerechten

  • Pomodori tomatensoepmet pestoroom

    €6,00
  • Oosterse viscurry soepmet verse vis

    €7,50
  • Soep van de chef

    €6,50
  • Argentijnse wilde gamba'smet een pikante citrus mayonaise

    €11,75
  • Tataki van tonijnmet Oosterse mangosalade, punzu dressing en geroosterde sesam

    €11,75
  • Carpaccio van rund met pesto, Beemsterkaas, rucola, gekookt ei en pijnboompitten

    €10,75
  • Caprese salademet buffelmozzarella, tomaat en basilicum

    €8,75
  • Un Piessieproeverij van verschillende vleesgerechten vanaf 2 personenbruine bol - kruidenboter - olijfolie - Iberico kroketje - caprese salade met buffelmozzarella, tomaat en basilicum - Carpaccio van rund met pesto, Beemsterkaas, rucola, gekookt ei en pijnboompitten - tomatensoepje

    €12,50 p.p.
  • Un Zaakieproeverij van verschillende visgerechten vanaf 2 personenArgentijnse grote gamba - tataki van tonijn met Oosterse mangosalade, punzu dressing en geroostede sesam - salade van gerookte zalm - Hollandse garnalen kroket - Oosterse viscurry soep

    €13,75 p.p.

Hoofdgerechten - Vlees gerechten

  • Lamsracksmet gegrilde groenten en rode wijn jus

    €23,50
  • Gegrilde Angus hamburger (200 gram)met bacon, Beemsterkaas en tomatenrelish

    €15,75
  • Kipsatépapadum gevuld met kippendijvlees, pindasaus, huisgemaakte atjar en taugé

    €17,50
  • Tournedosmet seizoensgroenten en een sherry-pepersaus

    €24,50
  • Kalfssucade in zijn eigen jusmet mozzarella uit de oven en zongedroogde tomaatjes

    €18,50
  • Spare ribsmet diverse sausjes

    €17,50
  • Dry-aged runder rib-eye van de grill (250 gram)met jalapeño pepers en sourcream

    €28,50

Hoofdgerechten - Vis gerechten

  • Argentijnse gambaspiesmet udon noodles, wokgroenten en teriyaki/koriander olie

    €18,50
  • Gebakken kabeljauwmet seizoensgroenten en antiboise

    €24,50
  • Gegrilde tonijnmet een krokante salade van paksoi en taugé en een soya-gember saus

    €24,50
  • Op de huidgebakken zeebaarsfiletop een bedje van tagliatelle en een citroen-kappertjes saus

    €18,50
  • Zeetong, in roomboter gebakkenmet bijbehorende garnituren "bij beschikbaarheid"

    dagprijs
  • Catch of the day

    dagprijs

Hoofdgerechten - Vegetarische gerechten

  • Gevulde punt paprikamet qinoa, groente en feta (uit de oven)

    €12,50
  • Udon noodlesmet wokgroenten, gemengde noten en teriyaki/koriander olie

    €14,50

Hoofdgerechten - Verrassingsmenu

  • Laat u verrassen door een 4-gangen menuHet menu bestaat uit een selectie voor,- tussen,- hoofd- en nagerechten, samengesteld door onze chefkok met dagverse producten, gecombineerd met producten van onze kaart.

    €45,50

Media

Bekijk alle foto's Inschrijven nieuwsbrief Virtuele tour